Praha.cz

 
Sport
Všechny nohy poběží … Běh pro Paraple aneb Každá noha dobrá
Úterý, 03. červen 2014 18:06
Všechny nohy poběží … Běh pro Paraple aneb Každá noha dobrá

Už tuto neděli se v Letenských sadech uskuteční 15. ročník Běhu pro Paraple. Letos se poběží s podtitulem Každá noha dobrá. Tradiční Běh pro Paraple měří 100 metrů, běží se volným stylem a je určen veřejnosti, zástupcům firem i médií. Jako tradičně jej odstartuje zakladatel Centra Paraple Zdeněk Svěrák.

Celý článek...
 
Kam dnes vyrazit fandit Čechům v hokeji?
Sobota, 24. květen 2014 06:16
Sledujte hokej v centru Prahy

Fanoušci budou moci podpořit české hokejisty na Staroměstském náměstí v Praze. Umístění velkoplošných obrazovek v centru metropole schválila rada města. Na náměstí zůstanou i na nedělní závěr šampionátu, kdy budou čeští hokejisté bojovat o zlato nebo bronz. Sledovat boj na ledě můžete v Praze i například v Riegrových sadech.

Celý článek...
 
Sportovní Hry Seniorů 2014 jsou za dveřmi!
Neděle, 11. květen 2014 08:40
Sportovní Hry Seniorů 2014 jsou za dveřmi!

Pod záštitou prvního náměstka primátora hlavního města Prahy Jiřího Vávry a České unie sportu se uskuteční ve středu 4. června 2014 Sportovní Hry Seniorů, které pořádá občanské sdružení Buď fit seniore. Dějištěm sportovních klání bude Stadion mládeže Kotlářka v Praze 6 - Dejvicích. Občanské sdružení Buď fit seniore si klade za cíl nabízet seniorům zdraví prospěšnou alternativu k smysluplnému trávení volného času ve skupinkách formou vhodných cvičebních aktivit pod vedením profesionálů.

Celý článek...
 
Proběhni se se Světluškou noční Stromovkou
Neděle, 20. duben 2014 08:53
 Proběhni se se Světluškou noční Stromovkou

V úterý 29. dubna si mohou Pražané již potřetí zaběhat ve Stromovce a podpořit tak Nadační fond Světluška. Na startu jsou vítáni všichni – vidící i nevidomí se svými traséry. Běh přijdou podpořit i známé osobnosti z oblasti sportu i zábavy. Charitativní akce Noční běh pro Světlušku vás zve do svých řad! Nedá se svítit, musíte to stihnout!

Celý článek...
 
Praha by mohla být Evropským hlavním městem sportu
Úterý, 08. duben 2014 06:07
Praha Evropským hlavním městem sportu

Už za dva roky by se Praha mohla stát Evropským hlavním městem sportu. Kandidaturu město poslalo do Bruselu už loni v listopadu. Komise se nyní rozhoduje mezí Prahou a Palermem. Včera, v pondělí, se zástupci Prahy zavázali, že budou podporovat sport na všech úrovních, podepsali memorandum.

Celý článek...
 
Sportisimo 1/2Maraton Praha - sobota 5.4.2014
Pondělí, 31. březen 2014 22:11
1403SportisimoPulMaratonLogoRun.jpg

Jarní závod, který otevírá běžeckou sezónu. Jedná se o největší běžecký závod v České republice a nejrychlejší 1/2 Maraton roku, který obdržel zlatou známku kvality IAAF. Závodníci mají limit tři hodiny. V rámci půlmaratonu proběhne i Zdravotnický běh a Běh záchranných a bezpečnostních složek.

Celý článek...
 


Strana 4 z 5